Hrskavi uštipci sa piletinom.

Hrskavu uštipci od piletine

Sigurno se i vama desi da spremite pile za ručak pa se onda neki ostaci razvlače po frižideru jer ste sutradan spremili nešto drugo pa se nije pojela piletina. Epa pošto se meni to desilo ja sam rešila da iskoristim pile "do kraja". Napravila sam uštipke koji mogu da posluže za doručak ili večeru.
Potrebno je od sastojaka:
  • 150 gr prezli
  • 350 ml mleka
  • 1 jaje
  • ostaci od pečene piletine naseckani na kockice
  • i začini vegeta, mirodija, kari i beli luk (ja sam stavila u prahu)

Potopiti prezle sa mlekom da omekšaju. Dok seckate piletinu taman će biti super. Dodajte onda piletinu, jaje i sve ostale začine dobro promešajte da se ujednači.

Kašikom vadite uštipke i pržite na zagrejanom ulju. Vadite prvo na salvetu da se ocede od masnoće. Uštipci su stvarno hrskavi i ukusni. Ja sam poslužila sa ajvarom i pavlakom . Prijatno!

Коментари

Постави коментар

Blog otvorenog ♥

Популарни постови