Pileća džigerica sa šampinjonima i tikvicom.
U frižideru su mi se našli neki sastojci počev od džigerice pa na dalje i ja reših da isprobam kombinaciju. Mogu vam reći da nije loše ispalo, a kod posluživanja samo dodajte kečap to mu daje baš pravi ukus. Epa evo potrebnih sastojaka:
- 500 gr pileće džigerice
 - 400 gr šampinjona
 - 1 manja tikvica
 - 1 kisela pavlaka
 - 3 jaja
 - 150 gr narendanog kačkavalja
 - 1 čaša belog vina 2dl
 - začini po ukusu
 
Dodati začine po ukusu podmazati tepsiju uljem i sipati smesu pa odozgo preliti sa razmućenom pavlakom jajima i belim vinom. Narendati povrh svega kačkavalj i zapeći u rerni oko pola sata na 180 stepeni. Servirati sa kečapom. Ja sam kuvano jaje stavila samo zbog dekoracije :)




Коментари
Постави коментар
Blog otvorenog ♥