Grašak - u nesvakidašnjoj kombinaciji.Grašak predjelo
Grašak kao salata ili predjelo |
Današnja kombinacija. Evo nemam još ni naslov posta, usput dok pišem post nadam se da ću smisliti nešto prihvatljivo. Dolazim sa posla i za ručak skoro ništa. Ostale dve "šniclice" i ništa spremljenog. Moji već kukaju šta ćemo sad. Ali tu ja upotrebim čarobnu varjaču, i kuvarica Veca stupa na poso. Hahaha baš sam nasmejala i samu sebe ovim pisanjem. Obično nemam puno vremena za pisanje postova pa samo napišem ono osnovno i materijal, recept i fotkice. Sad mi nešto došla inspiracija, verovatno proleće, sunce itd itd... Daklem materijal: moje količine ću prepoloviti jer je to sasvim dovoljno ja sam preterala :) ali ostaće za sutra ;)
- makarone orhideje 250 gr
- grašak 200 gr
- 1 konzerva tunjevina komadi od 180 gr
- jedna manja šargarepa
- 1 pavlaka
- 3-4 kašika prezli (hlebnih mrvica)
- oko 150 gr nekog slanijeg tvrdog sira
- 1-2 kašičice senfa
- začini so, beli biber, đumbir, mirodija
Šargarepu narendati sirovu.
Sve lepo izmešati i konzumirati. Ko posti može da izbaci pavlaku i sir i da doda kečap. Eto ručak je gotov!!!
Коментари
Постави коментар
Blog otvorenog ♥